Onze oogmeting voor de beste kijkervaring!

Uw ogen zijn kwetsbaar, daarom is een deskundige oogmeting van het grootste belang. Bij Frey Oogzorg bent u er zeker van dat een volledig gediplomeerd opticien uw oogmeting uitvoert. We maken gebruik van de modernste technieken wat uiteindelijk resulteert in de beste kijkervaring.

De vingerafdruk van uw ogen: gemeten met DNEye van Rodenstock

Onze DNEye-scanner meet volautomatisch en uiterst nauwkeurig oogafwijkingen van een hogere en een lagere orde voor dichtbij en veraf en in verhouding tot de pupilgrootte. Er worden veel meer gegevens vastgelegd dan normaal gesproken het geval is, zodat u straks uw gezichtsvermogen voor de volle 100% kunt benutten.
Dankzij Impression 2-brillenglazen met DNEye ziet u gewoon scherper en contrastrijker, overdag en ‘s nachts. Optimaal comfort en bijzonder snelle gewenning maken de kijkervaring helemaal compleet. Daarom staat het EyeLT®-concept van Rodenstock heel eenvoudig voor beter zicht.

FREY OOGZORG & UW ZORGVERZEKERING

Frey Oogzorg is bij vrijwel elke zorgverzekeraar aangesloten. Zo declareren we o.a. bij Menzis, Achmea, Agis, CZ, VGZ, Interpolis, IZZ en Zilveren Kruis. Het is dus niet nodig om naar een specifieke optiekketen te gaan om vergoedingen voor uw bril of contactlenzen te ontvangen. Mocht u aangesloten zijn bij een andere zorgverzekeraar dan controleren wij voor u of u recht heeft op een vergoeding.

Meer informatie