Frey Oogzorg, net eevm aans, net eevm beter

Bij Frey Oogzorg in Vlagtwedde richten wij ons op oogmode voor het hele gezin. U kunt bij ons terecht voor oogmetingen, brillen, zonnebrillen, loepen, monturen en contactlensaanpassingen. Deze onderzoeken worden uitgevoerd door ons gediplomeerd personeel waarbij gebruik wordt gemaakt van de modernste apparatuur.

Vakmanschap & Stijl

Samen met zijn team biedt Henk Akkerman u 25 jaar vakmanschap, ervaring, styling, gastvrijheid en een optimaal mode gevoel. We zijn voortdurend op zoek naar de mooiste monturen, hiervoor bezoeken we regelmatig toonaangevende beurzen in Nederland maar ook in Milaan, Parijs, München.

Ook gewoon bij u thuis!

Bent u minder mobiel dan komen we gewoon bij u thuis voor een professionele oogmeting en persoonlijk advies. Natuurlijk nemen we ook een uitgebreide collectie monturen mee waar u uit kan kiezen. Bel gerust om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken op 0599-312000.

FREY OOGZORG & UW ZORGVERZEKERING

Frey Oogzorg is bij vrijwel elke zorgverzekeraar aangesloten. Zo declareren we o.a. bij Menzis, Achmea, Agis, CZ, VGZ, Interpolis, IZZ en Zilveren Kruis. Het is dus niet nodig om naar een specifieke optiekketen te gaan om vergoedingen voor uw bril of contactlenzen te ontvangen. Mocht u aangesloten zijn bij een andere zorgverzekeraar dan controleren wij voor u of u recht heeft op een vergoeding.

Meer informatie