OOK IN DE ZON EEN MODIEUZE BRIL!

Een zonnebril draag je niet alleen in de zomer. In de winter is het minstens zo belangrijk om de ogen te beschermen. Het hele jaar door schijnt de zon en UV-straling en blauw licht tast ook in de winter de ogen aan. Onze huid beschermen we met kleding en zonnecrème, dus waarom onze ogen niet? Alleen zonnebrillen met glazen van een hoge kwaliteit bieden de ogen effectieve bescherming.

Hip & cool

Gelukkig is het dragen van een zonnebril ook hip en cool en een zonnebril is onderdeel van een moderne look, ook in de winter. Modeontwerpers en fabrikanten ontwerpen een zonnebril dus niet alleen voor bescherming, maar ook als sieraad

Merken, maten en kleuren

Er zijn veel verschillende merken, maten en kleuren. Frey Oogzorg kan u goed informeren over de mogelijkheden en de verschillen in merken en kleuren. In onze winkel vindt u ondermeer Serengeti – Mexx – Pollaroid – Invu – Porsche – Mercedes – Rodenstock – Adidas.

FREY OOGZORG & UW ZORGVERZEKERING

Frey Oogzorg is bij vrijwel elke zorgverzekeraar aangesloten. Zo declareren we o.a. bij Menzis, Achmea, Agis, CZ, VGZ, Interpolis, IZZ en Zilveren Kruis. Het is dus niet nodig om naar een specifieke optiekketen te gaan om vergoedingen voor uw bril of contactlenzen te ontvangen. Mocht u aangesloten zijn bij een andere zorgverzekeraar dan controleren wij voor u of u recht heeft op een vergoeding.

Meer informatie