Een oogmeting bij Frey Oogzorg

Als u nog nooit bij een opticien bent geweest kunnen we ons voorstellen dat het prettig is om te weten hoe een oogmeting in zijn werk gaat.

U als klant centraal

Een oogmeting bij Frey Oogzorg begint altijd met een kennismakingsgesprek. Het is voor ons namelijk belangrijk om te weten wie u bent, wat u doet en wat u specifieke klachten zijn.

Oogmeting met de modernste technieken

De daadwerkelijke oogmeting begint met een automatische oogmeting.
Met de nieuwste technieken wordt er een objectieve feitelijke meting gedaan van uw ogen, zo heeft onze opticien een goed beeld van uw ogen, welke sterkte en cilinderafwijking u heeft.
Met deze automatische meting als uitgangspunt begint onze opticien met de handmatige meting. Op die manier wordt exact de juiste sterkte in kaart gebracht.
Als we de meting hebben afgerond krijgt u een pasbril. Hierin worden losse glazen met de gemeten sterkte geplaatst, zo kunt u kijken hoe de sterkte bevalt.

FREY OOGZORG & UW ZORGVERZEKERING

Frey Oogzorg is bij vrijwel elke zorgverzekeraar aangesloten. Zo declareren we o.a. bij Menzis, Achmea, Agis, CZ, VGZ, Interpolis, IZZ en Zilveren Kruis. Het is dus niet nodig om naar een specifieke optiekketen te gaan om vergoedingen voor uw bril of contactlenzen te ontvangen. Mocht u aangesloten zijn bij een andere zorgverzekeraar dan controleren wij voor u of u recht heeft op een vergoeding.

Meer informatie